Studio 100 brengt Robin Hood de musical terug

In de Paasvakantie van 2012 zal Studio 100 de musical Robin Hood brengen. Robin Hood wordt niet voor niets door het grote publiek beschouwd als de allermooiste musical van Studio 100. Tien jaar geleden bracht Studio 100 bracht met veel succes deze musical, maar hij zit nog in ieders geheugen gegrift.

Jelle Cleymans zal Robin Hood spelen, Free Souffriau in de huid van Marianne. Koen Crucke zal opnieuw gestalte geven aan koning Jan. Peter Van de Velde zal een onvergetelijke Kleine Jan neerzetten. Peter Thyssen zal te zien zijn als Sheriff. Walter Baele en Patrick Onzia spelen twee hilarische wachters en Chris Cauwenberghs wordt Broeder Tuck. 

Robin Hood de musical is één groot onvergetelijk avontuur dat je meeneemt naar de bossen van Sherwood, waar Robin samen met zijn bende strijdt tegen de tirannieke koning Jan. Te midden van alle actie, vindt Robin er ook de liefde van zijn leven: Marianne.

Kortom een musical vol avontuur, liefde en heel wat humor! Met deze topcast, schitterende decors, mooie kostuums en prachtige muziek wordt deze musical ongetwijfeld een schot in de roos.

Speeldata:
Elisabethzaal Antwerpen: 31/03 t/m 15/04/2012
Grenslandhallen Hasselt: 28 & 29/04/2012
Kursaal Oostende: 26 & 27/05/2012

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies