Musical Classics in Ahoy

Op 30 maart 2012 zal er een groot musical concert plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Ahoy Rotterdam is het decor van Musical Classics. Een feestelijk gala, waarbij de muziek van de musical centraal staat. The new Symphonics Orchestra (55 kopig orkest) speelt, onder bezielende leiding van Maurice Luttikhuis, de allergrootste musical hits uit de historie van de musical.

Wat: Perspresentatie Musical Classics in Ahoy
Wie: Oa. Tony Neef, Brigitte Heitzer, Renée van Wegberg, Joke de Kruijf
Wanneer: 11 november 2011 (première)
Waar: Concertgebouw Amsterdam
Door: Neeltje Knaap

Musical Classics heeft een imposante sterren cast weten te strikken voor de uitvoering van de muzikale pareltjes. O.a. Pia Douwes, Henk Poort, Joke de Kruijf, Tony Neef, Nurlaila Karim en Linda Wagenmakers, Renée van Wegberg, Brigitte Heitzer en Marjolein Teepen zullen optreden. Als grote verrassing zullen een aantal artiesten zoals Anita Meyer, Lee Towers, Los Angeles The Voices en Willeke Alberti hun beste bijdrage leveren. Bij deze perspresentatie werd een sneak preview gegeven met een aantal van de optredende artiesten, en ook het zestigkoppige koor was aanwezig.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies