Theatervoorstelling Ramses nu al groot succes‏

Afgelopen week was William Spaaij te gast bij het VARA programma Pauw en Witteman ten behoeve van de theatervoorstelling Ramses die op 1 december 2011 in première gaat. William vertelde met passie over de man achter Ramses Shaffy en sloot het programma af met een zinderende vertolking van Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder. Wat niemand verwachtte, maar waar iedereen op gehoopt had is gebeurd: een stormloop op kaarten. Omroep Max haakte hierop in en heeft extra voorstellingen geboekt. Het betreft hier matineevoorstellingen, zodat ook de Max doelgroep met gemak naar de voorstelling kan.

In de muzikale voorstelling Ramses kijkt de oude Shaffy (meesterlijk gespeeld door Hans Hoes), in zijn laatste dagen, terug op zijn turbulente en enerverende leven. In een interne strijd botst de oude Shaffy met zijn jongere ik en probeert hij zichzelf te behoeden voor een aantal keuzes die hij in het verleden heeft gemaakt. De jonge Ramses (William Spaaij) gaat daar fel tegenin en vaart zijn eigen koers, vaak ten koste van zijn vriendschap met de jonge Liesbeth List (Cindy Bell) maar ook ten koste van zijn grote liefde Joop Admiraal (Thomas Cammaert).

De muzikale voorstelling Ramses is een emotionele achtbaan die slechts een aantal dagen na de eerste try-­‐out nu al een groot succes lijkt te worden. Ramses Shaffy leeft voor altijd voort in Ramses. Ramses gaat op 1 december 2011 in première. Voor meer informatie en ticketprijzen zie www.theaterhits.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies