Cast Hazes musical ‘Hij gelooft in mij’ compleet

Na Chantal Janzen en Martijn Fisher zullen ook Hajo Bruins, Doris Baaten en Boy Ooteman een rol spelen in de musical over André Hazes. Daarnaast zijn aan de cast toegevoegd: Tina de Bruin, Jim Deddes, Oscar Aerts, Lidwien Meeuws, Rianne Botma, Jip Smit, Sjoukje Hoogma en Jan Elbertse.

De voorstelling Hij Gelooft in Mij is gebaseerd op het boek dat Rachel Hazes schreef, maar het verhaal zal niet exact gelijk zijn aan het boek. Rachel zelf is nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de voorstelling.

De musical wordt geproduceerd door Stage Entertainment. Het verhaal is geschreven door Kees Prins en Frank Ketelaar, de regie is in handen van Ruut Weissman. De musical Hij Gelooft in Mij zal vanaf november 2012 te zien zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Dit alles schreef de AVRO vandaag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies