Rein Kolpa als elfenkoning te zien in ‘Droomvlucht’

Rein Kolpa neemt de rol van Oberon in de musical Droomvlucht tijdelijk over van Hugo Haenen.  Hugo Haenen, die oorspronkelijk de rol van de elfenkoning speelt in de musical die gebaseerd is op de populaire attractie uit het Efteling Park, werd in september getroffen door een hersenontsteking. Hij maakt het goed en werkt hard aan zijn herstel. Rein Kolpa zal de rol in de musical die exclusief te zien is in Theater de Efteling waarnemen tot de terugkeer van Haenen.

Rein Kolpa keert met de rol van elfenkoning terug naar het theater in Kaatsheuvel waar hij als kapitein Von Trapp uit de Sound of Music maanden op de planken stond naast Wieneke Remmers, inmiddels zijn partner en samen hebben zij nu een kind. Rein is verder bekend van Piaf –de Musical, 3 Musketiers en zijn werk als operazanger.

Christo van Klaveren nam de rol van Oberon de afgelopen twee maanden tijdelijk waar en gaat vanaf december aan de slag als resident director bij Saturday Night Fever.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies