Winnaars ‘Genesius Penning & MusicalMakersBeurs 2011’

Op 28 november was de uitreiking van de Jos Brink Genesius Penning en de MusicalMakersBeurs 2011. Karin Bloemen mocht dit jaar Jos Brink Genesius Penning opspelden bij de winnaar. De Genesius Penning is voor  een ouderejaars of pas afgestudeerde student van de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater in de categorie uitvoerend talent in het musical- en muziektheater.

Ook de MusicalMakersBeurs 2011 is uitgereikt tijdens deze middag. De beurs wordt elk jaar toegekend aan een professioneel, creatief talent dat in de ogen van de ervaren vakjury, kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van de oorspronkelijke, Nederlandstalige musical of muziektheater.

Wil je weten wie er gewonnen heeft? En optredens bewonderen van o.a. Jon van Eerd, Sabine Beens, Kim van Zeben en Barry Beijer? Bekijk dan nu onderstaande video-report.

Video kwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kunt u de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien u de video wel HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies