Rogier Komproe DJ Monty in Saturday Night Fever

Vanaf februari 2012 is Rogier Komproe te zien in de musical Saturday Night Fever als de plaatjes draaiende DJ Monty. Deze swingende rol is op zijn lijf geschreven aangezien Rogier een grote passie heeft voor muziek. “DJ Monty is mij zó op het lijf geschreven. Zijn karakter is leuk en hij is uiteraard erg gepassioneerd als het om muziek gaat. Daarin herken ik mezelf wel. Bij mijn weten ben ik de allereerste donkere DJ Monty. Een mooie ontwikkeling.”- De Telegraaf 1-12-2011.

Vanaf dit weekend gaan 100 macho’s de strijd aan om de felbegeerde hoofdrol van Tony Manero in Saturday Night Fever te bemachtigen. Zaterdag 3 december ‘Sunday Night Fever – The Auditions’, 21.40 uur, ‘Sunday Night Fever – Liveshow 1’ zondag 4 december 20.00 uur op RTL 4!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies