Lelies: complex en puur

Judas Theaterproducties ontving voor hun creatie Lelies unaniem lovende recensies. Daarnaast veert het Vlaamse publiek avond aan avond recht voor deze nieuwe musical. Musical Reports bezocht de productie een week na de première en vroeg de cast en producent waarom Lelies zo goed ontvangen is.

Wat: Lelies
Wie: O.a. Ara Halici, Timo Descamps & Sebastien de Smet
Wanneer: 28 november 2011
Waar: Fakkeltheater: Rode zaal,  Antwerpen (België)
Door: Sebas Verboom & Jouke van Buuren

Lees ook de recensie die Musical Reports schreef: Lelies: één brok emotie.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies