WIN 2 kaarten live-show Sunday Night Fever op 11 dec.

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Welk jong talent wint de mannelijke hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en treedt daarmee in de voetsporen van John Travolta? Dat wordt bepaald in vijf live shows, waarin de kandidaten worden beoordeeld op hun zang-, dans-, acteer en fysieke kwaliteiten. De jongens worden begeleid door twee coach teams: Carlo Boszhard en Julie Fryer, en Jan Kooijman en Kim-Lian van der Meij.

Musical Reports mag in samenwerking met RTL 2 kaarten weggeven voor de live-show van Sunday Night Fever op 11 december.

De opnamens vinden plaats in studio 22 (Hilversum). Als winnaar kan je je melden vanaf 18:00 uur tot uiterlijk 19:00 uur. De opnamens beginnen om 20:00 uur tot 21:30 uur. Parkeerkaart is niet inbegrepen.

Musical Reports heeft sinds dit weekend meer dan 2000 followers op Twitter. Dit willen we vieren met onze followers. Daarom kan je alleen via Twitter de kaartjes voor de live-show winnen!

Winnen doe je zo:
De kaarten zijn te winnen via de volgende Twitter actie. Meedoen kan tot en met donderdag 8 december. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter:

RT dit bericht en volg @MusicalReports, zo maak je kans op 2 kaarten voor de live show van Sunday Night Fever op 11 dec.

HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.“

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies