Musical sterren steunen Cure for Cancer met (kerst-)cd

Prominente musicalsterren waaronder Tony Neef, Brigitte Heitzer, René van Kooten, Freek Bartels en Renée van Wegberg brengen in de maand december een speciale CD uit waarvan alle opbrengsten ten goede komen aan het onderzoek van de Stichting Cure for Cancer.

De CD biedt een variëteit aan prachtige nummers, gecomponeerd, geschreven en geproduceerd door Jasper Kerkhof (Johnny Hoes in de Zangeres Zonder Naam) en Kok-Hwa Lie (Thuy in Miss Saigon), die samen het schrijversduo en productieteam Freaky Pudding vormen. De musicalsterren vinden het belangrijk om op deze manier geld in te zamelen voor Cure for Cancer, zodat onderzoek naar nier- en prostaatkanker gefinancierd kan worden. De unieke samenwerking heeft geleid tot een geheel nieuwe medley van traditionele kerstliedjes, aangevuld met nooit uitgebrachte en speciaal geschreven nummers.

De CD komt uit met een videoclip gemaakt door de TV Academy. Regisseur Klaas Hendrik Slump en de makers van de CD hopen dat heel veel mensen voor de kerst deze CD gaan kopen voor het goede doel. De Stichting Cure for Cancer — een initiatief van het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC) en Duke University in Durham — is trots op de steun die het krijgt van de Nederlandse musical sterren.

De CD zal vanaf begin december te koop zijn voor € 9,99. De CD wordt verkocht in 25 winkels in de Amsterdamse 9-straatjes en is verkrijgbaar op www.9straatjesonline.nl. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Cure for Cancer. “Wij zijn afhankelijk van wetenschappelijk onderzoek en daar besteden we dan ook iedere Euro aan”, zegt Cure for Cancer voorzitter prof. Dr. Jean de la Rosette. De videoclip is vanaf 8 december te zien op www.youtube.nl/FreakyPudding. Een making of van de videoclip is te zien op http://youtu.be/ABCDWYK-FJw.

Meewerkende artiesten: Tony Neef; Freek Bartels; Jacobien Elffers; Jasper Kerkhof; Rick Sessink; Renee van Wegberg; Stefan de Kogel; Marleen van der Loo; Joey Schalker; Kok-Hwa Lie; Ara Halici; Brigitte Heitzer; Daphne Flint; Jade (Anne Deliën, Bente van den Brand, Barbe van den Brand, Carly van Drie); René van Kooten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies