Vincent en Rob geen Tony Manero

Tijdens de eerste live show zijn Vincent (uit team Kim-Lian van der Meij en Jan Kooijman) en Rob (uit team Carlo Boszhard en Julie Fryer) afgevallen in de strijd om de hoofdrol in Saturday Night Fever. Volgende week strijden nog 10 jongens om de rol van Tony Manero.

Welk jong talent wint de mannelijke hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en treedt daarmee in de voetsporen van John Travolta? Dat wordt bepaald in vijf live shows, waarin de kandidaten worden beoordeeld op hun zang-, dans-, acteer en fysieke kwaliteiten. De jongens worden begeleid door twee coach teams: Carlo Boszhard en Julie Fryer, en Jan Kooijman en Kim-Lian van der Meij. Sunday Night Fever is elke zondag te zien op RTL 4 20.00 uur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies