Cast ‘De boot en het meisje’ compleet

Op 10 februari aanstaande gaat de M-Lab productie De boot en het meisje in première in het Haagse theater Diligentia. De voorstelling gaat over vriendschap en liefde, maar vooral over het schemergebied tussen beiden. Bestaat het eigenlijk wel, dat een man en vrouw ‘gewoon’ beste vrienden kunnen zijn? Of zit er altijd meer achter? Deze geestige musicaltragedie is tot en met 28 februari te zien in de Nederlandse theaters.

De cast wordt aangevoerd door Nathalie van Gent als het meisje Rosa. Zij speelde hoofdrollen in de musicals Tarzan (Jane) en High School Musical (Gabriella Montez). Sander van Amsterdam speelt Iwan, hij was eerder onder meer te zien in Het huis Anubis (Robbie Lodewijks) en De Hoofdprijs (Kevin van Wijk).

Verder bestaat de cast uit Vincent Croiset (Keyzer & De Boer Advocaten en Verborgen gebreken) als Philip, Casper Gimbrère (Flikken Maastricht en Gooische Vrouwen) als Koos, Samuel Hubner Casado (Op zoek naar Zorro en Het Spaanse Schaap) als Jordi en Lennart Monaster (o.a. Toneelgroep Maastricht) als Frenk.

De boot en het meisje werd in 2010 op kleine schaal gespeeld in M-Lab, het laboratorium voor muziektheater, en gaat nu wegens succes op tournee door Nederland. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jonathan van het Reve, die het boek samen met componist Thomas de Jonker bewerkte tot een muzikale eenakter. Droogkomische dialogen worden afgewisseld met een combinatie van muzikale stijlen: van zeemansliederen tot country, van klassieke muziek tot cabaret. De muzikale leiding is in handen van Arto Boyadjian. Frank Lammers verzorgt de regie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies