Perspresentatie Next To Normal

Vanmorgen vond in Amsterdam de perspresentatie plaats van de Nederlandse versie van Next To Normal; een musical die in 2009 op Broadway overladen werd met verscheidende awards en lovende kritieken. Het verhaal gaat over een ogenschijnlijk doodnormaal gezin, maar als je verder kijkt kom je er achter dat er meer achter schuilt. Vanaf januari te zien in theaters in heel Nederland.

Wat: Next to Normal
Wie: O.a. Simone Kleinsma, Freek Bartels, Michele van de Ven en Jonathan de Moor
Wanneer: 6 december 2011 (perspresentatie)
Waar: Dutch Studio’s & Catering, Amsterdam
Door: Neeltje Knaap

Kijk ook hier voor de videoreportage.
Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies