Next to Normal: een beetje normaal zijn is goed genoeg

Op 16 januari 2012 gaat de voorstelling Next to Normal in première in het DeLaMar. Next to Normal belooft een bijzondere voorstelling te worden waarin een lach en een traan elkaar af zullen wisselen. De pers kreeg op de presentatie een stukje uit deze nieuwe musical voorgeschoteld. Na afloop sprak Musical Reports  met Freek Bartels, Michelle van de Ven en Jonathan de Moor.

Wat: Next to Normal
Wie: O.a. Simone Kleinsma, Freek Bartels, Michele van de Ven en Jonathan de Moor
Wanneer: 6 december 2011 (perspresentatie)
Waar: Dutch Studio’s & Catering, Amsterdam
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies