WIN de CD van de musical Droomvlucht

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!

Sinds kort is de CD te koop van de musical Droomvlucht. Musical Reports beschreef de muziek eerder als: De muziek is van de hand van de Duitse componist Martin Lingnau en is heel duidelijk gebaseerd op de muziek die Ruud Bos componeerde voor de attractie. Het is groots en bombastisch door het enorme orkest en doet denken aan filmmuziek als van Harry Potter en Lord of the Rings. De muziek is opgenomen met het Slovak National Symfony Orchestra met meer dan 60 muzikanten. De muziek is en klinkt geweldig. Op de CD zijn alle nummers terug te vinden; ook de muzikale fragmenten, zodat er niks mist op de CD. Hoogtepunten in zowel de show als de CD zijn, Ik ben er niet, Efenstof, Let maar niet op mij,  Iedere stap vooruit en als hoogtepunt het nummer: Is dit wat ik wil.

Met de CD kan je heerlijk nagenieten van de heerlijke muziek. De CD staat op de redactie van Musical Reports regelmatig op. Voor wie niet kan wachten. De CD is te bestellen via de webshop van de Efteling.

Musical Reports mag in samenwerking met Stage Entertainment een exemplaar van de CD verloten.

Wat moet je doen om de CD te winnen? Je hoeft enkel onderstaande vraag te beantwoorden.

Vier meisjes delen samen de rol van het meisje Lila. Wie van deze meisjes zong de rol van Lila in op de CD?

Je hoef enkel het antwoord op de vraag, je naam en postadres te sturen naar prijsvraag [@] musicalreports.nl, en stuur je e-mail o.v.v. Droomvlucht Prijsvraag. Meedoen kan tot en met 23 december.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies