Blood Brothers terug naar Nederland

De musical Blood Brothers zal in het najaar van 2012 te zien in de Nederlandse theaters. Dat heeft Stage Entertainment vandaag bekend gemaakt. Volgens Albert Verlinde zouden Jim Bakkum en Jamai Loman de hoofdrollen gaan vertolken. Maar Stage Entertainment heeft dit ontkracht; het auditieproces moet nog van start gaan.

Blood Brothers vertelt het meeslepende en ontroerende verhaal van tweelingbroers Mickey en Edward die bij de geboorte worden gescheiden, maar elkaar door spelingen van het lot op verschillende momenten van hun leven toch steeds treffen. Er ontstaat een hechte vriendschap, zonder dat ze weten dat ze een bloedband hebben. Uiteindelijk worden de broers verliefd op dezelfde vrouw en dat heeft tragische gevolgen…

Blood Brothers is een menselijk verhaal over liefde, vriendschap en zaken die fout kunnen gaan wanneer de waarheid door een oude belofte verborgen blijft.

De musical Blood Brothers is na het wereldwijde succes in Londen, Broadway en Australië  in het theaterseizoen 2012-2013 te zien in theaters door heel Nederland. De soundtrack bestaat uit o.a. Bright New Day, Marilyn Monroe en het prachtige emotioneel beladen Tell Me It’s Not True, opgenomen door vele wereldsterren.

Blood Brothers ontving in Londen drie Laurence Olivier Awards, één Drama Desk Award en op Broadway zes Tony Awards nominaties. De musical is een van de langst lopende musicals in de musicalgeschiedenis. Internationale sterren als Kiki Dee, Mel C. en Marti Pellow hebben reeds in deze musical gestaan.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies