Jamai vanaf half januari in de musical Droomvlucht

Vanaf half januari is Jamai Loman voor vier weken te zien als Krakeel in de familiemusical Droomvlucht. De musical, gebaseerd op de populaire attractie uit het Efteling park, is exclusief te zien in theater de Efteling. Binnenkort start Jamai met repeteren voor de rol van Krakeel; een trol die wordt gepest omdat hij een elf wil zijn. Jamai zal tijdelijk de rol van acteur Steve Beirnaert overnemen.

Op dit moment speelt Jamai de hoofdrol in de, mede door hemzelf ontwikkelde muziektheatervoorstelling, De Winnaar in het M-Lab. Hij heeft een van de stemmen van de Nederlandse versie van de Muppets-film ingesproken die begin 2012 in première gaat.  Jamai was daarvoor onder andere te zien in de musicals Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat, Les Misérables en The Wiz. Hij werd in 2003 in een klap bekend nadat hij als allereerste het televisieprogramma Idols won. Presenteert naast zijn werk als musicalacteur verschillende televisieprogramma’s en treedt op met zijn eigen muziekshow.

De musical Droomvlucht is een betoverende reis naar een wereld waar trollen en elfen echt bestaan. In de familiemusical komt de sprookjeswereld van de attractie uit het Efteling park op magische wijze tot leven.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies