Shrek de Musical vanaf oktober 2012 exclusief in het RAI Theater

Eerder kondigde Albert Verlinde de komst van de musical Shrek al aan. Wanneer deze zou gaan lopen en waar, was tot aan vandaag toe een verassing. ‘Shrek de Musical’ is vanaf medio oktober 2012 exclusief te zien in het RAI Theater in Amsterdam. ‘Shrek’ is een groots entertainment spektakel en belooft heel bijzonder te worden. Albert Verlinde Entertainment bemachtigde eerder al de Amerikaanse rechten van entertainmentbedrijf Dreamworks. ‘Shrek’ speelt sinds juni van dit jaar voor uitverkochte zalen in Londen en is op nationale tour door Amerika.

Vanaf oktober 2012 is deze internationale succesmusical ook in Nederland te zien; exclusief in het RAI Theater. Het RAI Theater is een van de grootste theaterzalen van Nederland en biedt plaats aan 1750 bezoekers.

Het is de eerste keer dat Albert Verlinde Entertainment een open einde productie produceert die op een locatie blijft staan. “Dit belooft zo’n enorm spektakel te worden dat reizen met deze productie onmogelijk is. We zijn enorm blij met de prachtige samenwerking tussen Albert Verlinde Entertainment en het RAI Theater”. Aldus Albert. ‘Shrek’ is van origine een Amerikaanse komische computeranimatiefilm en werd in 2001 uitgebracht. In 2004, 2007 en 2010 volgde nog drie delen. In 2008 ging de musicalversie in première op Broadway en ontving acht Tony Award nominaties.

.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies