Wassen beeld Jamai Loman vindt onderdak in Theater M-Lab

Ter gelegenheid van de première van De Winnaar heeft wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds gisteren het evenbeeld van Jamai Loman naar Theater M-Lab overgebracht. De theatervoorstelling De Winnaar vertelt over een gewone jongen die een tv talentenjacht wint en binnen no time een grote ster wordt. Jamai, winnaar van de allereerste Idols, kent dit verhaal als geen ander en maakte hier samen met M-Lab een voorstelling over, hij speelt tevens de hoofdrol. Thomas de Bres speelt zijn manager, Christine van Stralen is zijn chauffeur.

Het wassen beeld dat direct na Jamai’s overwinning van Idols in 2003 gemaakt werd, is sinds kort niet meer te zien in Madame Tussauds in Amsterdam. Het beeld heeft voorlopig een nieuw onderkomen gevonden in Theater M-Lab waar gisteravond De Winnaar in première ging. De voorstelling is daar tot en met 8 januari te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies