WIN 2 kaarten voor M-Lab’s ‘De Winnaar’ met Jamai!

DE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN

De nieuwe muziektheaterproductie De Winnaar vertelt het verhaal van een gewone jongen die een tv talentenjacht wint en binnen korte tijd gekatapulteerd wordt tot grote ster. Zijn manager en chauffeur staan hem bij in deze onbekende wereld. Een wereld vol pracht en praal, van glitter en glamour, waar hij onbedoeld steeds dieper in verstrikt raakt.

De hoofdrol wordt gespeeld door multitalent Jamai Loman, winnaar van de allereerste Idols en bekroond met diverse Musical Awards. Het stuk is niet biografisch ondanks de overeenkomsten met winnaars uit tv-talentenjachten.

De Winnaar is een interactieve voorstelling waarbij de telefoons voor de verandering aan mogen blijven. Net als bij talentenjachten op tv kan het publiek door middel van tweets en likes het verloop van de voorstelling beïnvloeden.

Musical Reports mag in samenwerking met Theater M-lab 1×2 kaarten verloten voor de voorstelling op 27 december

Aanvang van de voorstelling is om 19:30 uur en de voorstelling is te zien in het Amsterdamse M-Lab. Wat moet je doen om de kaarten te winnen? Je hoeft enkel mee te doen aan de volgende Twitter-actie. Mee doen kan tot en met 24 december. De winnaar moet de kaarten per e-mail bevestigen voor 26 december 12:00 uur.

RT dit bericht en volg @MusicalReports, zo maak je kans op 2 kaarten voor de De Winnaar met o.a. Jamai op 27 dec. in het M-Lab

Let op: Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies