Prettige feestdagen en een knallend nieuw musicaljaar

Het is waarschijnlijk de meest gehoorde groet deze week; desondanks wenst de redactie van Musical Reports je ook een fijne feestdagen en een knallend nieuw (musical)jaar.

Dit musical jaar was een bewogen jaar. Zo ging de musical ‘De Producers’ één week na de première failliet, kwam er dan toch definitief de BTW verhoging op theaterkaartjes. Met als gevolg dat theaters minder vol zitten dan voorheen. Maar 2011 bracht ook veel moois. Zo ging Soldaat van Oranje onverstoord door en zullen we ook in 2012 kunnen genieten van deze musical. Daarnaast was de pers laaiend enthousiast over Wicked, Miss Saigon en Ramses.

2012 belooft ook weer een musical-vol jaar te worden. Zo kunnen we vanaf januari gaan genieten van de Broadway sensatie ‘Next to Normal’. Daarnaast komt Blood Brothers terug naar Nederland en brengt AVE de musical Shrek naar Amsterdam.

Ook in 2012 is Musical Reports van de partij en houden we je op de hoogte van alles wat belangrijk is in musicalland. We hopen de stijgende lijn van bezoekers door te kunnen zetten. Helaas moeten we wel voor 8 maanden afscheid nemen van onze fotograaf Neeltje Knaap. Gelukkig zal ze zich vanaf september 2012 weer actief voor Musical Reports gaan inzetten.

Namens de redactie van Musical Reports; geniet van de kerst en daarna knallend het jaar uit!

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies