WIN de DVD van Kruimeltje de musical

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!

Kruimeltje is een straatjochie van 10 jaar zonder vader en moeder. Ooit is hij als baby door zijn moeder achtergelaten bij vrouw Koster, die slecht voor hem zorgt. Kruimeltje haalt met zijn vriendinnetje Keesie de hele dag kattenkwaad uit. Vaak fantaseert Kruimeltje over hoe het zal zijn om een vader en moeder te hebben. Hij droomt over zijn vader, die tien jaar geleden naar Amerika vertrok als goudzoeker. Zal Kruimeltje zijn vader dan toch ooit nog zien en een ander leven kunnen leiden dan dat van een straatjochie?

De complete musical is nu te koop op DVD. Nagenieten kan dus vanaf nu met de DVD die te koop is tijdens de voorstellingen van Kruimeltje. De speellijst is online terug te vinden via DEZE link.

Musical Reports mag in samenwerking met Rick Engelkes Producties de DVD van de musical Kruimeltje weggeven!

Wat moet je doen om de DVD te winnen? De DVD is exclusief via Facebook te winnen. HIER zijn we te  vinden op Facebook. Plaats het volgende bericht op Facebook en zorg dat je ons volgt. Hoe vaker je het bericht deelt; hoe groter de kans dat je wint. Mee doen kan tot en met 6 januari 2012.

Ik volg MusicalReports (@ MusicalReports) op Facebook. Zo maak ik kans op de DVD van de musical Kruimeltjue. Meer info: http://musicalreports.nl/?p=11729

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies