Alessandro, Mathijs, Deon en Joey in de finale van Sunday Night Fever

Alessandro, Mathijs, Deon en Joey zullen op nieuwjaarsdag gaan strijden om de rol van Tony Manero. Tijdens de halve finale moest Javan (team Kim-Lian en Jan) het strijdtoneel verlaten, net als Marcel S. (team Carlo en Julie).

Welk jong talent wint de mannelijke hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en treedt daarmee in de voetsporen van John Travolta? Dat wordt bepaald in vijf live shows, waarin de kandidaten worden beoordeeld op hun zang-, dans-, acteer en fysieke kwaliteiten. De jongens worden begeleid door twee coach teams: Carlo Boszhard en Julie Fryer, en Jan Kooijman en Kim-Lian van der Meij. Sunday Night Fever is zondag voor het laatst te zien op RTL 4 20.00 uur.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies