Kijkcijfers ‘Sunday Night Fever’ bereiken opnieuw dieptepunt

De kijkcijfers van het programma Sunday Night Fever met presentatrice Chantal Janzen blijven zakken. De vierde liveshow op 1ste Kerstdag was maar goed voor 278.000 kijkers en zit hiermee op een nieuw dieptepunt. De derde liveshow was zondag goed voor 664.000 kijkers, zeer weinig voor een primetime-show op RTL 4. Sunday Night Fever scoorde ruim 48 procent onder het gemiddelde marktaandeel dat RTL 4 op zondagavond behaalde. Dat marktaandeel werd vooral hooggehouden door Miljoenenjacht, dat 2 miljoen kijkers scoorde. In de eerste week keken er nog 912.000 mensen en dit zakte in de tweede week naar 730.000. Op Zoek naar Zorro behaalde in het begin van dit jaar tussen de 869.000 en 1,3 miljoen kijkers.

De zoektocht naar de hoofdrolspeler van de nieuwe Joop van den Ende-musical Saturday Night Fever ligt onder vuur. Bekende Nederlanders als Albert Verlinde,Danny de Munk en Gordon vinden het niveau van de kandidaten zeer mager.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies