Repetities De Producers Vlaanderen bijna van start

Blote benen, jeanetten en hitlerduiven zijn maar een fractie van wat u te wachten staat in de nieuwe musical De Producers. Jonas Van Geel, Jan Van Looveren en Koen Van Impe staan voor de 2e keer in één jaar tijd te zingen en te dansen in een musical. De wonderen zijn daarmee de wereld nog niet uit en het succes van Spamalot krijgt hiermee een mooi vervolg! Ann Van den Broeck speelt de wulpse Ulla Inga Hansen Bensen Yonsen Tallen-Hallen Svaden-Svenson en Stany Crets doet de vervlaamsing van het verhaal. Gene Bervoets maakt in De Producers zijn musicaldebuut en regisseur van dienst is Martin Michel. Een knotsgek verhaal met een overvloed aan humor, een script genaamd ‘Springtime for Hitler – A Neo Nazi musical’ en de mannen die van Spamalot een hit maakten… Dat belooft wat!

Op maandag 09 januari gaan de repetities van start in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Vanaf dan is het 5 weken hard werken tot aan de grote première op donderdag 16 februari.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies