Joey wint de hoofdrol van Tony in Saturday Night Fever

De nieuwe hoofdrolspeler van Saturday Night Fever van Joop van den Ende Theaterproducties is bekend. Het publiek heeft beslist: de winnaar is Joey! Hij zal zich direct deze week bij de rest van de cast in de repetities storten. Samen met o.a. hoofdrolspeelster Noortje Herlaar (Stephanie Mangano) en Laurie Reijs (Annette) zal hij op 17 februari de première van Saturday Night Fever spelen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

‘Ik wilde altijd iets doen waar ik gelukkig van wordt en waar ik mijn hart en ziel in kan leggen. Er zijn veel dromen nog niet uitgekomen. Maar een van die dromen is de hoofdrol spelen in een grote musical zoals Grease of Saturday Night Fever, en die droom is nu werkelijkheid geworden’.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies