Nieuwe cast voor Soldaat van Oranje met o.a. Dragan Bakema

Dragan Bakema speelt vanaf 14 februari de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema in Soldaat van Oranje – De Musical. Na een uitgebreide auditieperiode is er door het creatief team van de voorstelling een deels nieuwe cast samengesteld. De rollen van de vrienden van Erik worden ingevuld door Harpert Michielsen (Fred), Robbert van den Bergh (Anton), Thijs Steenkamp (Chris), Rutger Bulsing (Bram), Joey Schalker (Paul) en Raymond Paardekooper (Victor).  Marisa van Eyle en Trudy de Jong wisselen elkaar vanaf februari af in de rol van Koningin Wilhelmina. Tevens vertelden Sophie Veldhuizen aan Musical Reports dat ze regelmatig (als 1ste cover) te zien zal zijn als Charlotte en daarnaast te zien is in het ensemble. 

De vernieuwde cast repeteert de komende maand wederom met regisseur Theu Boermans: “Het is heel belangrijk om met een nieuwe cast opnieuw de diepte in te gaan tijdens de repetities. Daarom beginnen we weer een maand in de repetitieruimte om zo tot de kern van de voorstelling en de personages te komen. Iedere acteur legt immers altijd een deel van zichzelf in zijn rol.”

De cast vanaf 14 februari 2012 (cursief weergegeven castleden zijn nieuw):

Erik: Dragan Bakema
Koningin Wilhelmina: Marise van Eyle en Trudy de Jong
Charlotte: Linde van den Heuvel (1ste cover: Sophie Veldhuizen)
Fred: Harpert Michielsen
Anton: Robbert van den Bergh
Chris: Thijs Steenkamp
Bram: Rutger Bulsing
Paul : Joey Schalker
Victor: Raymond Paardekooper
Ada: Christine de Boer
Hofdame Tessa: Melissa Drost
Van ’t Sant: Bart de Vries (Alternate: Edwin de Vries) 

Ensemble: Hanneke Engels, Gijs Geers, Thirsa van Til, Sophie Veldhuizen, Kirsten Fennis, Sven Bijma, Miriam Venema, Kevin Schoonderbeek, Lykele Muus, Willem-Jan Stouthart, Sjon Smaal, Jurgen Stein, Sander van Voorst tot Voorst, Karolien Torensma, Dook van Dijck en Niels van der Gaarden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies