Efteling nodigt Raden van ELF uit voor ontmoeting met echte elfjes

Ter voorbereiding op de carnavalsdagen krijgen Raden van ELF de kans om de mooiste elfen van Nederland te ontmoeten. Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties nodigen alle officiële Raden van ELF uit op woensdag 1 februari een betoverende reis te maken naar de musical Droomvlucht, in Theater de Efteling. Deze exclusieve avond is geheel kosteloos en geeft Raden van ELF ook de kans om met het oog op carnaval collega Raden van ELF te ontmoeten.

De musical Droomvlucht is een co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties én is de eerste musical gebaseerd op een attractie uit de Efteling. De musical vertelt het verhaal van Lila, een meisje dat zich vergeten voelt in het drukke bestaan van haar ouders. Wanneer Lila weer eens bij haar oma logeert verschijnt er iets wonderlijks dat Lila meeneemt naar een mystieke wereld van elfen en trollen. Hier wacht Lila en oma een betoverende reis vol spannende avonturen.

Aanmelden
Raden kunnen zich aanmelden voor deze bijzondere avond met maximaal 15 personen, allen in officieel kostuum via communicatie@efteling.com, onder vermelding van Raad van Elf. De aanmelding moet voorzien zijn van: naam vereniging, dorp/stad, aantal personen. Hierbij geldt vol = vol.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies