Willemijn Verkaik heeft titel ‘Wicked Personality of 2011’ gewonnen

Willemijn Verkaik heeft vannacht de titel ‘WICKED Personality of 2011’ gewonnen. Deze titel heeft zij behaald via de wereldwijde blog ‘Broadway is Wicked’, die hiervoor een poll heeft gelanceerd. Willemijn speelt momenteel de hoofdrol van Elphaba in de musical Wicked  in het AFAS Circustheater in Den Haag. Willemijn won met 55% van de in totaal 590.000 uitgebrachte stemmen. In de jaren dat Wicked  wereldwijd te zien is, is Willemijn de enige actrice die rol deze al ruim 3 jaar speelt, doordat ze deze rol al eerder in Duitsland vertolkte. Tevens is zij de enige die het bekende nummer “Defying Gravity” in drie talen heeft gezongen (Nederlands, Engels en Duits). 

Wicked vertelt het weergaloze verhaal van een onwaarschijnlijke vriendschap tussen de blonde, populaire en stijlvolle Glinda en de onbegrepen, strijdlustige, groene Elphaba. Wicked is een musical waarin niets is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen. Wicked, met onder anderen Willemijn Verkaik, Chantal Janzen en Jim Bakkum is exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies