WIN 2 kaarten voor ‘De Boot en het Meisje’ in het DeLaMar Theater

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN

Een vriendschap tussen man en vrouw zonder liefde, kan dat nou wel of niet? In een reeks droogkomische dialogen, afgewisseld met nieuwe muziek van Thomas de Jonker, zien we hoe Iwan min of meer per ongeluk een woonboot koopt en daarmee, ook weer per ongeluk, zijn vriendschap met Rosa in gevaar brengt.

De voorstelling is vanaf 8 februari te zien door heel Nederland en is op 20 februari te zien in het DeLaMar theater te Amsterdam.

Musical Reports mag in samenwerking met het M-Lab en het DeLaMar Theater 2 kaarten verloten voor de voorstelling op 20 februari

De 2 kaarten zijn voor de voorstelling in het DeLaMar Theater op 20 februari (Aanvang 20:30 uur). Wat moet je doen om de 2 kaarten te winnen? Je hoeft enkel mee te doen met de volgende prijsvraag. Stuur voor 12 februari het antwoord op de volgende prijsvraag samen met je naam, adres en telefoonnummer naar prijsvraag [@] musicalreports.nl. Incomplete deelnames loten niet mee.

Prijsvraag: Noem de voor en achternaam van het castlid wat zowel in de eerste versie als in deze nieuwe versie van ‘De Boot en het Meisje’ te zien is.

Let op: Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies