Stem op je song en WIN 50 kaarten voor Musical Classics in Ahoy

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN. 

Wil jij ook aanwezig zijn bij Musical Classics in op 30 maart in Ahoy? En wil je ook je favoriete musical classic horen tijdens het concert? Stem dan nu op je favoriete song door HIER te klikken. Promoot dan je song en zo maken jij en 50 vrienden kans op VIP vrijkaarten!

Meedoen is eenvoudig. In drie stappen heb je je song gekozen en gepromoot.

Stap 1: Kies jouw favoriete musical song HIER
Stap 2: Promoot je song via social media kanalen of via e-mail bij je vrienden.
Stap 3: Creëer je eigen team en maak kans op een VIP avond met je hele team (maximaal 50 personen) bij Musical Classics in Ahoy Rotterdam.

Op 30 maart 2012 zal er een groot musical concert plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. De presentatie van de avond is in handen van Frits Sissing. Musical Classics wordt gegarandeerd een ouderwets gezellige musicalavond. Musical Reports sprak met o.a. Frits Sissing, Renée van Wegberg, Marjolein Teepen, Tony Neef en Brigitte Heitzer over het concert. Onze videoreportage is HIER terug te vinden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies