Musical Reports 2.0

Om kwaliteit aan onze lezers te kunnen blijven bieden besloot de redactie dat het na twee en een half jaar tijd is om Musical Reports in een nieuw jasje te steken.

Een nieuwe look
Musical Reports werd in 2009 gelanceerd met een lay-out die op dat moment er voor zorgde dat alle facetten zo optimaal mogelijk gepresenteerd werden. Sindsdien is er veel veranderd. Naast dat er rubrieken weg zijn, zijn er rubrieken bijgekomen en leeft Musical Reports nu meer dan ooit: De bezoekersaantallen zijn in het afgelopen jaar verdubbeld.

De redactie besloot dat het tijd is voor vernieuwing. Dit betekent een nieuwe, meer compacte en overzichtelijke homepagina, verfijningen in het systeem en een nieuw kleurenpalet voor een meer professionele en vooral frisse uitstraling. Onderaan dit bericht is een voorbeeldweergave van hoe Musical Reports er in de toekomst uit zal komen te zien.

De overgang
Op maandag 16 januari staat de overgang gepland. Het is mogelijk dat Musical Reports tijdens de overgang niet volledig juist wordt weergegeven. Wij doen er alles aan om de overgang zo onopgemerkt mogelijk te laten verlopen. Desondanks verontschuldigen wij ons alvast voor eventuele ongemakken.

Over Musical Reports
Musical Reports is een jong en dynamisch platform voor musicalliefhebbers. Op 13 september 2009 was Musical Reports voor het eerst online te bezoeken. Het team van Musical Reports heeft zich tot doel gesteld om op een objectieve, respectvolle wijze verslag te leggen van de musicals die gepresenteerd worden in zowel Nederland en Vlaanderen. Musical Reports wil zich hiermee profileren als een onafhankelijk en kwaliteitsgericht online musicalmagazine.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies