Meer dan 200.000 kaarten voor Wicked verkocht

Gisteravond ontving de cast van Wicked het Golden Ticket voor 200.000 verkochte kaarten. Het Golden Ticket werd overhandigd door Roel Vente, algemeen directeur Joop van den Ende Theaterproducties. De kaartverkoop van Wicked opende een half jaar geleden en maakt sinds de feestelijke galapremière op zondag 6 november, een enorme vlucht. Door de grote vraag naar kaarten start deze week de kaartverkoop voor de maanden maart en april. Wicked, met in de hoofdrollen onder anderen Chantal Janzen (Glinda), Willemijn Verkaik (Elphaba), Jim Bakkum (Fiyero), Pamela Teves (Madam Akaber) en Bill van Dijk (De Tovenaar), is exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Wicked vertelt het weergaloze verhaal van een onwaarschijnlijke vriendschap tussen de blonde, populaire en stijlvolle Glinda en de onbegrepen, strijdlustige, groene Elphaba. Wicked is een musical waarin niets is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen. Wicked is zeven keer per week exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies