Ellen Pieters plant Roos Zonder Naam

Op zaterdag 21 januari aanstaande zal er een bijzondere gebeurtenis plaatsvinden in het Limburgse Heythuysen. Ellen Pieters, die op prachtige wijze gestalte geeft aan de Zangeres Zonder Naam in de gelijknamige voorstelling, zal een roos planten op een steenworp afstand van waar Mary Servaes is gestorven. Daarbij zal de gehele cast van de voorstelling aanwezig zijn. De “Roos Zonder Naam” zal geplant worden om 14.30 uur.

Orchard of Fame

Dichtbij het verpleeghuis Hornerheide waar Mary Servaes haar laatste jaren doorbracht en in 1998 overleed, ligt het idyllische Buitengoed de Gaard met een heuse Orchard of Fame. Gedurende de afgelopen jaren zijn er bomen geplant door verschillende bekende Nederlanders die te gast waren op het Buitengoed. Ellen Pieters volgt in de voetsporen van Lone van Roosendaal, Willeke Alberti, Bartho Braat, Lieke van Lexmond, Jan Rot, Belinda Meuldijk, Melise de Winter en Boer Frank en zijn Anita.  Kijk voor meer informatie over Buitengoed de Gaard op www.buitengoeddegaard.nl.

De Zangeres zonder Naam

De intieme muzikale theatervoorstelling De Zangeres zonder Naam is een reis door het bewogen leven van Mary Servaes-Bey, een grimmig sprookje tussen kunst en kitsch over een fenomeen dat in haar leven vele hoogte- en dieptepunten meemaakte. De volkszangeres vocht zich vanuit haar armoedige omstandigheden omhoog naar de absolute top en verkocht miljoenen platen.

De Zangeres zonder Naam is tot en met april 2012 in de Nederlandse en Vlaamse theaters te zien. Naast Pieters zijn er rollen weggelegd voor Jasper Kerkhof, Job Bovelander, Sabine Beens, Eric Beekes , Stefan de Kogel, Ylva Wichers Schreur en Nikki van Ostaijen. Het script is in handen van Lars Boom en deels geïnspireerd op de boeken van Ben Holthuis. Paul van Ewijk tekent voor de regie. Franc Pappot is muzikaal leider. Kijk voor de complete speellijst op www.dezangereszondernaam.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies