Repetities ‘Home Again’ gestart

In Amsterdam zijn op maandag 16 januari de repetities gestart van de rockmusical HOME AGAIN. Deze compleet nieuwe Nederlandse musical, van de makers van ‘Turks Fruit’ en ‘Dromen Zijn Bedrog’ is van 29 februari tot en met 20 mei te zien in de Nederlandse theaters. HOME AGAIN biedt een podium aan de grootste Nederlandse talenten van dit moment. In de voorstelling zijn te zien: Joël de Tombe (Idols, HAIR, Dromen Zijn Bedrog), Maickel Leijenhorst (High School Musical), Amir Vahidi (Op Zoek Naar Joseph), Desi van Doeveren (Spring Awakening), Nicole Rushing, Coumba van Hoven en Guus Bok (Soldaat van Oranje). De voorstelling is geproduceerd door lef! theater, geschreven door Dick van den Heuvel, met muziek van Fons Merkies en regie van Benno Hoogveld. Alle muziek in HOME AGAIN wordt live gespeeld door een rockband. 

HOME AGAIN behandelt actuele thema’s uit de Nederlandse jeugdzorg en wordt gepresenteerd in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp. Hierdoor kunnen duizenden jongeren uit jeugdzorginstellingen de voorstelling gratis bezoeken. 

De rockmusical gaat over een opvanghuis aan de rand van de stad. De jongeren die er wonen, zijn het meest taaie soort tuig dat er bestaat. Ze zijn er in geslaagd al hun begeleiders het huis uit te jagen en zijn nu aan zichzelf overgeleverd. Dan komt Burg in het huis. Op de vlucht voor politie en medecriminelen, omdat hij nog één laatste klus moest doen om afscheid te nemen van zijn criminele bestaan. Die klus gaat volkomen verkeerd en als hij geen vluchtplaats meer kan vinden, bedenkt Burg dat hij wellicht onderdak kan krijgen in dit huis, bij zijn jongere broer Sept. Daar zal hij er alles aan doen om de groep jongeren op het rechte pad te helpen en niet dezelfde fouten te laten maken als hij zelf, totdat ze ontdekken wie hij werkelijk is. 

HOME AGAIN is het vervolg op de musicals ‘HOME’ en ‘HOME 2’, waarin grote talenten als Michiel Huisman en Kim-Lian van der Meij voor het eerst te zien waren. Met HOME AGAIN presenteert zich een nieuwe generatie acteurs.

De première is op 8 maart 2012 in de Deventer Schouwburg, op www.homeagain.nl is de volledige speellijst te lezen. HOME AGAIN wordt mogelijk gemaakt door Nationaal Fonds Kinderhulp, VSB Fonds en Fonds Podiumkunsten.

Kijk voor meer informatie en de volledige speellijst op www.homeagain.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies