Perspresentatie Saturday Night Fever

Op 19 januari, grofweg een maand voor de première, vond de perspresentatie plaats van Saturday Night Fever. De repetities waren reeds gestart, maar hoe het decor eruit zou zien, dat was voor iedereen, inclusief de cast, nog een grote verrassing. Zo kwam het dus, dat naast de gehele cast, ook de pers mocht plaatsnemen in de castbussen. Bestemming: Theater aan de Schie in Schiedam. Hier vond ook het traditionele taartmoment plaats. Het decor was spectaculair en de onthulling ervan leidde tot euforische reacties van iedereen aanwezig. Hieronder een impressie van de dag.

Wat: Saturday Night Fever
Wie: O.a. Joey Ferre, Noortje Herlaar, Laurie Reijs, Rogier Komproe
Wanneer: 19 januari 2012 (perspresentatie)
Waar: Theater aan de Schie, Schiedam
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies