Saturday Night Fever: Disco in de bus

Op 19 januari, grofweg een maand voor de première, vond de perspresentatie plaats van Saturday Night Fever. Musical Reports nam samen met de cast de bus naar Schiedam. Hier werd met de onthulling van het decor het startsein gegeven voor de laatste repetitie weken. Onderweg en ter plaatsen spraken wij met Joey Ferre (Tony Manero), Noortje Herlaar (Stephanie Mangano), Laurie Reijs (Annette), Roman van der Werff (Frank Manero Jr.) en Karel Simons (Bobby C.).

Wat: Saturday Night Fever
Wie: O.a. Joey Ferre, Noortje Herlaar, Laurie Reijs, Roman van der Werff
Wanneer: 19 januari 2012 (perspresentatie)
Waar: Theater aan de Schie, Schiedam
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies