Who’s afraid of Woody Allen? na succesvolle pitch opnieuw in het M-Lab

De drie actrices Janna Fassaert, Jolanda van den Berg en Sytske van der Ster delen een grote liefde voor schrijver, filmregisseur en -acteur Woody Allen. Samen spelen de vrouwen vanaf 21 maart a.s. in Theater M-Lab in een nieuwe Nederlandse muziektheatervoorstelling geïnspireerd op zijn oeuvre.

Who’s afraid of Woody Allen? is een licht verteerbaar relatiedrama dat gaat over ‘drie zusters’ die proberen lief te hebben. De herkenbare situaties worden gespeeld vol ironie en komische ‘terzijdes’ en zijn sterk doordrenkt van neurotische zelfreflectie. Resultaat is een muzikaal toneelstuk vol slapstick, seks, Freudiaanse psychoanalyse, Jazz en een vleugje New York City.

De actrices worden bijgestaan door Ad Knippels, Rein Hofman en Theo Nijland. Zoals ook alle films van Allen’s hand, bevat Who’s afraid of Woody Allen? bestaande Jazz Standards. In deze voorstelling aangevuld met muzieknummers van de hand van Theo Nijland. Erik van ’t Wout neemt de regie voor zijn rekening, de muzikale leiding is in handen van Marc-Peter van Dijk.

Who’s afraid of Woody Allen? is een resultaat van de M-Lab Proef, een pitchavond waar makers de mogelijkheid krijgen hun idee voor nieuw muziektheater over het voetlicht te brengen. M-Lab was onder de indruk van de kwaliteit van dit voorproefje en produceert nu in samenwerking met de makers een avondvullende voorstelling. Deze keuze werd ondersteund door de enthousiaste reacties van het aanwezige pitchpubliek.

Who’s afraid of Woody Allen? is exclusief te zien in Theater M-Lab op woensdag 21, donderdag 22, vrijdag 23, zaterdag 24, zondag 25 (matinee) en maandag 26 maart 2012.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies