Erwin van Lambaart stapt per 1 mei op bij Stage Entertainment

Erwin van Lambaart is sinds 1 augustus 2011 werkzaam als CCO en in die functie verantwoordelijk voor alle shows die Stage Entertainment in negen landen produceert. Vandaag heeft van Lambaart laten weten per 1 mei 2012 op te stappen en het bedrijf te verlaten.Voor deze drukke baan moest van Lambaart regelmatig naar het buitenland afreizen maar hij wil liever meer tijd maken voor zijn gezin. Wie van Lambaart gaat opvolgen is nog onduidelijk. Van Lambaart neemt nu de tijd om te onderzoeken wat hij hierna wil gaan doen.

In 2006 werd hij de als algemeen directeur eindverantwoordelijke voor alle activiteiten van de Nederlandse tak van Stage Entertainment (Joop van den Ende Theaterproducties). Hij is tevens lid van de Raad van Bestuur en voorzitter van de International Management Board van Stage Entertainment, bestuurslid van Het Toneel Speelt, voorzitter van de VVTP (Vereniging van Vrije Theaterproducenten) en bestuurslid van het M-Lab.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies