Tony Neef en Linda Wagenmakers aanwezig bij Miss Saigon reünie

Tony Neef en Linda Wagenmakers keren na 13 jaar terug in Miss Saigon. Dit doen zij tijdens de Miss Saigon reünie, die op dinsdag 7 februari plaatsvindt in het Beatrix Theater in Utrecht. Voor één keer zijn de oude en nieuwe castleden samen te zien in Miss Saigon. In het decor van deze musicalklassieker zullen Tony en Linda samen met de huidige hoofdrolspelers, Ton Sieben en Na-Young Jeon, na de voorstelling het ultieme liefdesduet, ‘De Laatste Nacht’, ten gehore brengen. Naast Tony Neef en Linda Wagenmakers zullen ook vele andere castleden van de eerste Nederlandse versie van Miss Saigon aanwezig zijn bij de reünie. 

Miss Saigon was van 1996 tot 1999 te zien in het Circustheater in Scheveningen. Tot en met maart is de vernieuwde versie te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De hoofdrolspelers zijn Stanley Burleson, Brigitte Heitzer, Ton Sieben, Na-Young Jeon, Edwin Jonker en Kok-Hwa Lie.

Afgelopen zondag ontving Brigitte Heitzer het Nederlandse castalbum uit handen van Irene Moors en Carlo Boszhard. Nog diezelfde avond bereikte het album de nummer 5 positie in de iTunes top-10. Kaarten voor de bijzondere voorstelling van 7 februari zijn te reserveren via See Tickets: 0900-1353.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies