Raden van Elf bezoeken Droomvlucht de musical

Gisteravond bezochten meer dan 50 officiële Raden van Elf uit het hele land de musical Droomvlucht in Theater de Efteling. Met alle drukte van carnaval in het vooruitzicht kregen de Raden van Elf een ontspannende avond aangeboden om kennis te maken met elkaar én echte elfen. De 800 uitgedoste gasten oefenden onder begeleiding van trollenkoning Furius de carnavalsgroet Alaaf en de trollengroet.

De musical Droomvlucht is nog tot en met 1 april 2012 te zien in Theater de Efteling.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies