Musical Classics maakt vijf extra musicalartiesten bekend

Onderwijl de voorbereidingen voor het nieuwe musicalgala Musical Classics in volle gang zijn, maakt de organisatie bekend dat de toch al omvangrijke sterrencast fors wordt uitgebreid. Met een vijftal extra musicalsterren is overeenstemming bereikt over de medewerking aan het nieuwe musicalgala dat op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart a.s. in Ahoy Rotterdam wordt georganiseerd.

Aan de sterrencast worden vanaf vandaag Carolina Dijkhuizen, John Vooijs, Martin van der Starre en Brigitte Nijman toegevoegd. Een bijzondere rol is weggelegd voor de populaire Afrikaanse popster Nádine, die tijdens Musical Classics voor de eerste maal als musicaldiva haar opwachting in Nederland zal maken.

Nádine is in Afrika een fenomeen en speelde onder meer een indrukwekkende rol in de Afrikaanse versie van Jesus Christ Superstar. Tony Neef verheugt zich zeer op de komst van de Afrikaanse ster. Op internet ontdekte hij haar sterrenstatus in Afrika: ‘Wat een ontdekking, dit Afrikaanse stemgeluid! Ik ben nu al verliefd op haar zonder dat ik haar heb ontmoet. Het zou een mooi verhaal voor een musical kunnen zijn.’, aldus een enthousiaste Tony. Naast de medewerking van alle supersterren wordt het programma verder vocaal stevig versterkt door een speciaal samengesteld musicalkoor, bestaande uit maar liefst 120 jonge, aanstormende musicaltalenten. Alle denkbare ingrediënten worden bij elkaar gebracht om de duizenden bezoekers in Ahoy Rotterdam een groot muzikaal musicalfeest te bezorgen.

De afgelopen weken is in nauw onderling overleg tussen muzikaal leider Maurice Luttikhuis en de meewerkende artiesten een eerste aanzet gemaakt voor een gevarieerd musicalprogramma. Hiervoor zijn ook de grootste musicalliefhebbers opgeroepen om specifieke voorkeuren kenbaar te maken. Als gevolg hiervan strijden momenteel bijna 3.000 liefhebbers uit zowel Nederland, België als Duitsland mee in een online Musical spel via Facebook. De uitkomst van dit online spel vertaalt zich tijdens het musicalgala in de uitvoering van een zogeheten favorieten top drie. Ter voorbereiding op het ruim 2,5 uur durende musicalspektakel komen de artiesten sinds deze week, in telkens verschillende formaties, regelmatig bij elkaar.

Toegangskaarten worden aangeboden in de categorieën Diamond, Platinum, Gold, Silver en Blue. De prijzen en toelichting van de verschillende categorieën staan beschreven op de website musicalclassics.nl en bij ticketpoint.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl en www.seetickets.nl

Kaarten winnen?
Je kan nog steeds kaarten winnen en invloed uitoefenen op de songs die gezongen zullen worden. Doe mee! Je maakt dan kans op kaarten voor jou en 50 vrienden of een reis naar Broadway!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies