Maike Boerdam en Paul Donkers in Bonifatius De Musical

In de afgelopen maanden vonden de audities plaats voor de hoofdrollen in Bonifatius de Musical. Een dertigtal acteurs heeft het beste van zichzelf laten zien en gestreden voor een hoofdrol in deze musical. De musical vertelt het dramatische levensverhaal van de omstreden missionaris Bonifatius die in 754 bij Dokkum werd vermoord door heidense Friezen.  Het script is geschreven door de succesvolle auteur Geert Kimpen.  De productie is te zien van  1 t/m 10 juni 2012 in een sfeervolle theaterlocatie, de Bonifatiuskapel, in het Friese Dokkum.

De organisatie is eruit en heeft een getalenteerde cast samengesteld.  De cast bestaat o.a. uit:  Richard Spijkers als Bonifatius (Beauty and the beast, Les Miserables), Maike Boerdam (Elisabeth, Mary Poppins, Rembrandt, Evita,  Sound of Music), Lotte Verhoeven (M-lab producties, The Winner is), Wouter Braaf (Soldaat van Oranje, Ciske de Rat, Rembrandt), Paul Donkers (We will Rock You, Cats, Les Miserables, drie Musketiers)  en de Friese acteur Theun Plantinga (solo voorstelling Grutte Jonge,  Jip en Janneke de Musical en diverse producties bij Tryater).

Musicaltalent gezocht uit Noord-Nederland

Er is nog steeds plaats voor talent binnen deze musical onder professionele regie van Marc Krone.  Zo zijn er op 25 februari audities voor de bijrollen en het ensemble. Opgave hiervan kan door een mail met motivatie, foto, cv en een zangopname te sturen naar bonifatiusdemusical@gmail.com.

Start kaartverkoop

Vanaf 17 februari  zijn via de website www.bonifatiusdemusical.nl  tickets te reserveren.  Wie er snel bij is, profiteert van 20% vroegboekkorting.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies