Muziektheater over Prins Bernhard resultaat van M-Lab Practicum

Vandaag start het M-Lab Practicum. Twee weken lang werken drieëntwintig talentvolle schrijvers, componisten, zangers en acteurs in Theater M-Lab aan nieuw muziektheaterrepertoire. Ze worden begeleid door prominenten uit het vak. Het Practicum sluit naadloos aan bij de M-Lab doelstelling van talentontwikkeling en genreverbreding van het muziektheater.

Deze week volgen de acteurs en zangers masterclasses van Paul Eenens, Jon van Eerd, Margot Giselle, Sieta Keizer en Saskia Temmink. De dagelijkse leiding is in handen van Daniël Cohen. De schrijvers en componisten krijgen masterclasses van André Breedland, Eric van Tijn, Dick van den Heuvel, Pieter van de Waterbeemd en Ruut Weissman. Jeroen Sleyfer neemt de dagelijkse leiding voor zijn rekening.

Volgende week komen de disciplines bij elkaar en werken ze samen aan nieuwe teksten en composities over het leven van Prins Bernhard waar mogelijkerwijs een volledige muziektheaterproductie uit voort vloeit. Het resultaat van het M-Lab Practicum wordt op 24 februari om 20:15 uur gepresenteerd in Theater M-Lab en is toegankelijk voor publiek.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies