Exclusieve columns Musical Classics

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart wordt Ahoy omgedoopt tot een waar musical walhalla. Keur aan Nederlandse musicalartiesten zullen hun opwachting maken. Onder hen zijn onder andere Pia Douwes, Joke de Kruijff, Brigitte Heitzer, Martin van der Starre en John Voijs. Zij zullen onder begeleiding van een 55 koppig orkest, onder leiding van Maurice Luttikhuis, live tal van musical klassiekers ten gehore brengen. De avond wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

Exclusieve columnreeks
In afwachting van dit grootschalige event presenteert Musical Reports vanaf woensdag 22 februari een maandlang elke woensdag een column. Vier betrokkenen kruipen in de pen om hun Musical Classics beleving te delen. Nurlaila Karim trapt af (22 februari) en wordt de week daar op gevolgd door Maurice Luttikhuis (29 februari).

Cast
De cast van Musical Classics wordt gevormd door: Pia Douwes, Henk Poort, Joke de Kruijf, Tony Neef, Nurlaila Karim, Linda Wagenmakers, Renée van Wegberg, Brigitte Heitzer, Marjolein Teepen, Carolina Dijkhuizen, John Vooijs, Martin van der Starre en Brigitte Nijman. Daarnaast zijn er gastoptredens van onder andere de Afrikaanse (pop)ster Nádine, Anita Meyer, Lee Towers, Los Angeles The Voices en Willeke Alberti.

De cast wordt begeleid door een 55 koppig orkest The new (New Symphonics Orchestra) onder leiding van Maurice Luttikhuis en vocaal bijgestaan door een groot koor, gevormd door jong musicaltalent.

Tickets
Toegangskaarten worden aangeboden in de categorieën Diamond, Platinum, Gold, Silver en Blue. De prijzen en toelichting van de verschillende categorieën staan beschreven op de website musicalclassics.nl en bij ticketpoint.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl en www.seetickets.nl

Kaarten winnen?
Je kan nog steeds kaarten winnen en invloed uitoefenen op de songs die gezongen zullen worden. Doe mee! Je maakt dan kans op kaarten voor jou en 50 vrienden of een reis naar Broadway!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies