Marijn Brouwers maakt cd met nummers Frans Halsema

Aansluitend op de theatervoorstelling “Beste meneer Halsema” brengt Marijn Brouwers deze zomer een cd uit waarop hij nummers van Frans Halsema zingt. Morgen, vrijdag 24 februari, is het precies 28 jaar geleden dat de zanger van liedjes als “Voor haar” en “Zondagmiddag Buitenveldert” stierf. Zijn repertoire past echter nog perfect in deze tijd. Marijn brengt Frans Halsema opnieuw tot leven.

Voor de productie van de cd bood Marijn via de crowdfunding site voordekunst.nl donateurs de mogelijkheid bij te dragen aan dit project. Binnen tien dagen bereikte hij 100% van het benodigde bedrag. Met nog ruim drie weken te gaan, staat Marijn inmiddels op 124%. Zijn project is het allereerste project dat ruimschoots door het dak van de 100% heen gaat. Met het extra geld breidt Marijn onder andere het aantal nummers op de cd uit naar twaalf en gaat hij vanaf april de studio in met meer muzikanten. De release datum staat gepland op 7 juni.

Marijn is afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Hij speelde onder meer in Five Easy Pieces, Foxtrot, Ciske de Rat en Zorro. Voor de voorstelling “Beste meneer Halsema” ontving hij een cum laude waardering van de opleiding Master of Music van het Fontys Conservatorium in Tilburg.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies