Joop van den Ende viert 50-jarig jubileum met prijzen

Joop van den Ende Theaterproducties pakt het 50-jarig jubileum van oprichter Joop van den Ende (1942) als theaterproducent op voor een viering met het publiek. Op 20-jarige leeftijd begon hij zijn carrière vanuit Amsterdam-Oost. Een halve eeuw later is Amsterdam nog steeds de thuisbasis van het internationale theaterbedrijf dat alom waardering geniet voor zijn aandeel in de erkenning voor musicals in Nederland en Europa en voor de constant hoge kwaliteit van zijn musicals en shows die wereldwijd succesvol zijn.

Vanaf maart zal Joop van den Ende Theaterproducties dit jubileum vieren met een groot gebaar richting de trouwe bezoekers. Wie jubileert of jarig is trakteert: daarom geeft Joop van den Ende Theaterproducties 50 dagen lang elke dag cadeaus weg variërend van auto’s tot flat screen televisies; van tablets tot uitnodigingen voor galapremières en vliegvakanties. Gedurende 50 dagen maakt iedereen die een kaart boekt voor Miss Saigon, Wicked, Saturday Night Fever, Next to Normal, The Little Mermaid, Lol Inclusive, Ja hoor…daar is ie weer of De Musical Droomvlucht bovendien kans op dagprijzen.

De afgelopen 50 jaar bezochten meer dan 25 miljoen mensen in Nederland een Van den Ende voorstelling. Bezoekers van de ene musical kwamen opvallend vaak terug voor de volgende. De naam Joop van den Ende werd een keurmerk voor iedereen die geïnteresseerd is in een avond of middag theaterentertainment op niveau

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies