Gerrie van der Klei speelt Miss Hannigan in nieuwe tour Annie

Eerder maakte Albert Verlinde Entertainment al bekend in theaterseizoen 2012/2012 een compleet nieuwe versie van de musicalklassieker ‘Annie’ te brengen. In Shownieuws maakte Gerrie van der Klei op 5 maart bekend dat zij in de huid zal kruipen van de gemene weeshuis directrice Miss Hannigan.

In 2005 bracht Albert de musical ‘Annie’ voor het eerst naar de Nederlandse theaters. De musical was toentertijd een groot succes en werd na een landelijke tour verlengd met een run in Theater de Efteling. ‘Annie’ gaat op 25 november 2012 in première in Den Bosch.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies