M-Lab brengt dit voorjaar de musical ‘Grand Hotel’ naar Amsterdam

Grand Hotel zal dit voorjaar te zien in het Amsterdamse M-Lab en in hotel The Grand in Amsterdam. 80 jaar na de gelijknamige Hollywood film brengt het M-Lab de award winnende musical opnieuw tot leven. Grand Hotel wordt voor M-Lab bewerkt en vertaald door Koen van Dijk. Ursul de Geer neemt de regie voor zijn rekening. De choreografie is in handen van Daan Wijnands. Menno Theunissen verzorgt de muzikale leiding en de kostuums worden ontworpen door Lenn Aarntzen. De audities vinden a.s. woensdag plaats.

De musical speelt zich af in 1928, in het meest weelderige en luxueuze hotel van Berlijn. We maken gaandeweg kennis met een groep mensen die toevallig tegelijkertijd in het hotel verblijven: een baron, een prima ballerina, een Joodse boekhouder, een zakenman en een typiste die droomt van een filmcarrière in Hollywood. Door de swingende en meeslepende muziek komt de tijd tot leven waarin de economie zich op het hoogste punt bevindt en iedereen proost op de liefde en het luxe leven. Terwijl het einde van het weekend nadert, blijkt echter niets wat het lijkt…

Grand Hotel is van 24 t/m 26 april te zien in Theater M-Lab en van 28 april t/m 6 mei in het exclusieve vijfsterren hotel The Grand aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam. Voor het eerst in de geschiedenis van het hotel wordt een musical geproduceerd in de voormalige raadzaal waar Koningin Beatrix en Prins Claus elkaar het jawoord gaven. Kaarten zijn vanaf €20,- te koop via de website van het M-Lab.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies