Perspresentatie Who’s afraid of Woody Allen?

In oktober 2011 vond de eerste M-Lab Pitch (proef) plaats. Drie ideeën voor een muziektheatervoorstelling of musical werden elk in een presentatie van 30 minuten aan het publiek gepresenteerd. Who’s afraid of Woody Allen? werd uitgekozen om verder te ontwikkelen. Op 21 maart zal de uiteindelijke voorstelling voor het eerst te zien zijn. De pers kreeg echter op 6 maart alvast een voorproefje. 

Wat: Who’s afraid of Woody Allen?
Wie: Oa. Janna Fassaert, Jolanda van den Berg & Sytske van der Ster
Wanneer: 6 maart 2012 (perspresentatie)
Waar: M-Lab, Amsterdam
Door: Bianca Berentsen

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies